Want your
own Fotopage?







 
de tulipzt's FotoPage
~cherish those memorable moments~
By: eta de tulipzt

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Dec-2007 13:14 Email | Share | | Bookmark
PizzaHut, The Mall

 
 
 
View all 5 photos...
ICTS's lunch break..bestttt..sebab jarang ada peluang makan tghari bersama2..somemore Fairuz pulak tu yang belanja..


Saturday, 8-Dec-2007 11:59 Email | Share | | Bookmark
The 5th OUM Convocation

my buddies
munira tengku
apsal ler skema sgt?
View all 12 photos...
This was my second time involvement in OUM convocation..jadik usherette..Well, it was a bit tiring for me eventhough for only one session (kerja sebenar di opis banyak..tolonggg..) But this time round is quite special sebab ada Proclamation of Chancellor for our new chancellor, Datin Seri Jeanne Abdullah whom I consider as a very soft person. Yang menariknya, our PM, Pak Lah pun datang during dinner. Yang tak menariknya, tak sempat nak salam/bergambar and whatnot dengan depa..huhu..


Sunday, 4-Nov-2007 16:40 Email | Share | | Bookmark
Ateh's Wedding

 
 
 
View all 9 photos...


Saturday, 20-Oct-2007 16:31 Email | Share | | Bookmark
Raya 2007

All of us
3 aunties & a niece
Adik beradik
View all 11 photos...
Alhamdullillah..raya tahun ni terasa gak kemeriahannya even though penats & balik kampung sekejap sgt. Yang penting & bermakna bila semua ada kat rumah dan berkumpul eh?..Rasanya cam nak tukar kamera la..yg power skit..baru amik gamba semua jadik lawa & bukannye jadik cam 'juon'..hehe.. ~Selamat Hari Raya...Maaf Zahir Batin~



Thursday, 11-Oct-2007 15:43 Email | Share | | Bookmark
Ayu's Wedding thru Po's lens (backdated as at 18/07/2007)

 
 
 
View all 6 photos...
All these pics were taken with Che Po's camera. Betul2 terluper nak bawak kamera sendiri. Thanks Po! Dan ramai gak kawan2 lain yg datang..cuma takde gamba sgt la kan since curik pics orang lain nih.. Anyway, I'm really happy for Ayu..Congrats babe..Selamat Pengantin Baru..Semoga berbahagia sehingga ke anak cucu..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net